Webdesigner og brandingekspert fra Vejle

Kan du også godt lide at have lokale samarbejdspartnere? Selvom www betyder World Wide Web, og vi kan kommunikere online på tværs af længde- og breddegrader, så kan det lokale noget, når vi gerne vil opbygge stærke relationer til vores samarbejdspartnere. Jeg har kunder i hele Danmark, men flertallet af min kundeportefølje er fra det midtjyske.

Leder du efter en webdesigner i Vejle eller omegn? Har du brug for hjælp til at styrke din online tilstedeværelse?

Jeg hjælper selvstændige med at skabe vækst, glade kunder og en stærk forretning. Hvis du gerne vil være go-to-personen i din branche, så kan jeg hjælpe dig på flere måder:

Hjemmeside

En professionel hjemmeside er et must. Jeg skræddersyer både små og komplekse hjemmesider i WordPress, og altid på baggrund af brand, forretningsmodel og målsætning.

Webshop

En webshop skal være køreklar og have indbygget kørekort, så den performer maksimalt fra første dag. Jeg bygger webshops til salg af både fysiske, digitale og abonnementsorienterede produkter.

Strategisk branding

Jeg hjælper dig med at formulere en brandstrategi og en plan for, hvordan du positionerer dig, så du bliver den foretrukne go-to person i din branche.

visuel branding

Din virksomhed skal være genkendelig på tværs af alle digitale og fysiske touchpoints. Det kræver en rød tråd i din visuelle identitet lige fra logo og fonte til tone-of voice, og det hjælper jeg dig med.

Mit navn er Mette Gier Larsen. Jeg bor i Vejle, hvor jeg også har min virksomhed. Jeg er ekspert i webdesign og branding, og er kendt for min engagerede og helhjertede måde at samarbejde på.

Dedikeret samarbejdspartner fra Vejle

Din succes er også min succes. For tilfredse kunder er mine ambassadører. Derfor lægger jeg vægt på ordentlighed og at være fagligt i topklasse. Kun på den måde skaber jeg de stærke relationer, som er mit absolutte fokus.

Et godt, unikt og genkendeligt webdesign plus optimal online tilstedeværelse er altafgørende. For dit brand, for den relation og tillid, dine kunder får – og dermed for din forretning.

Mange virksomheder er varsomme med at kontakte et stort webbureau, fordi det er dyrt, og fordi de måske har dårlige erfaringer med, at de ikke altid holder alt det, de lover.

Hos mig er alt ærligt og gennemsigtigt. Du taler med mig hver gang, du tager kontakt. Og du er sikker på jeg leverer varen, for det er min forretning afhængig af.

websdesigner

Book et online intromøde

Har du en drøm? Om at øge dit salg, styrke din forretning, få flere glade kunder og at blive go-to personen i din branche? Så book et intromøde. Det er online, gratis, varer 30 minutter, og giver dig svaret på, om du tror på, jeg via strategisk branding og målrettet webdesign kan gøre en forskel for din forretning.

Skal vi tage en uforpligtende snak om webdesign, branding og dit projekt?

Book et uforpligtende online møde og lad os tale om hvor du er i dag, og hvor du gerne vil hen – så kan du også mærke efter om jeg er det rette match for dig og din virksomhed.

Vil du være en af de første der får besked, når mit nye online kursus lander?

Kom på ventelisten og få early bird adgang med -20% oveni hatten 🥳

Jeg lover dig, at kurset er fyldt med masser af nyttig viden om præcis hvordan du optimerer din hjemmeside til at sælge mere