Få hjælp til Elementor Page Builder i WordPress

Både det visuelle, det funktionelle og det tekniske skal spille, for at din hjemmeside i WordPress performer maksimalt. Selvom Elementor er meget brugervenligt, kræver nogle opgaver en dyb indsigt og custom-kodning.

Er du i tvivl om, hvordan du bruger Elementor Page Builder? Er du utilfreds med, at du ikke kan få designet til at se ud, som du har drømt om? Driller teknikken?

Gennem de seneste mange år har jeg arbejdet professionelt med Elementor, hvor jeg har bygget massevis af hjemmesider og webshops – små som store og komplicerede – op fra scratch. Med mange timers Elementor-erfaring på mit CV kender jeg hver en krog af systemet.

Ud af de mange forskellige WordPress page buildere, jeg har stiftet bekendtskab med, er og forbliver Elementor min foretrukne. Systemet passer godt til WordPress, og fleksibiliteten er enorm. Der er stort set ingen begrænsninger for hverken design eller funktioner, og oveni er Elementor Page Builder meget brugervenlig. Hvis jeg giver dig lidt 1:1 træning og nogle videoguides, kan du nemt lære at vedligeholde og opdatere din hjemmeside.

Jeg kan hjælpe dig med Elementor uanset, om det drejer sig om design eller tekniske udfordringer.

Redesign af hjemmeside
Har du fået udviklet et design i Elementor, men synes ikke helt, det lever op til dine forventninger? Små ændringer har tit en stor effekt, så med få virkemidler – og en lille udgift – kan jeg justere et eksisterende design, så det fremstår helt nyt.

Design af landingpage
Jagter du konverteringer? Og har du brug for hjælp til at designe og bygge en landingpage, der konverterer? I Elementor er løsningerne uendelige. Sky is the limit! Fortæl mig om dine behov, så bygger jeg det, du ønsker.

Opsætning af nye sider
Har du brug for nogle nye indholdssider opsat i Elementor? Jeg kan både hjælpe dig med content og design, og jeg hjælper også gerne med opsætning ud fra dit mockup.

Tekniske udfordringer
Driller placeringen af teksten? Kan du ikke få billederne placeret korrekt? Sender din kontaktformular ikke beskeder ud, når der kommer en bestilling? Din hverdag bliver nemmere, når du får hjælp til de løbende, tekniske udfordringer.

1:1 undervisning
Har du en hjemmeside med diverse features, som er sat op i Elementor? Og kunne du godt tænke dig at lære, hvordan du ændrer i fx design, tekst og billeder? Min 1:1 undervisning inkl. personlige video-guides klæder dig godt på.

Responsivt webdesign
Driller din hjemmesides design på mobil og tablet? De fleste kigger hjemmesider på farten, så det skal du gøre noget ved. Jeg hjælper med at gøre dit Elementor-design responsivt, så det fungerer perfekt på alle enheder og skærmstørrelser.

Elementor er en vital faktor for din hjemmeside og din digitale tilstedeværelse. Det ligger mig på sinde, at du har ro i maven. Derfor garanterer jeg:

Gennemsigtighed
Du har 100% ejerskab over hele din hjemmeside, og du bliver ikke fanget i dyre abonnementer eller påduttet ting, du ikke har brug for.

100% tilfredshed
Uanset, om du kommer med et mockup, en idé, en udfordring, et moodboard – eller om du har brug for et design – så er vi ikke i mål før, du er helt tilfreds med resultatet.

Brugervenlighed
Elementor er intuitivt og brugervenlig, og langt de fleste kan lære at opdatere og ændre. Ikke mindst via min 1:1 oplæring og små video-guides, der viser det hele live.

Gode samarbejder, giver glade kunder.

Og derfor har jeg kun 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot, Facebook og Google

Charlotte Olsson
Indehaver, HEJ-plakat

“Mette har lavet webshop til HEJ-plakat og det har været en super oplevelse hele vejen igennem. Mette er hurtig, venlig og effektiv. Hun er vidende både mht. til design og opsætning af shop, og håndtering af SEO. Mette har fået os godt i gang og jeg kan varmt anbefale hende.” 

Anne Lyhne Bessman
Indehaver, GrønHund

“Kæmpe anbefaling herfra!!!
Vi er så glade for at have valgt Mette og føler hun er en del af teamet. Hun har både hjulpet os med opsætningen af vores webshop og designet vores logo og vare labels. Top professionel og dygtig. Lytter til vores ønsker, men kommer også selv med gode indspark. Hurtig og super service minded betjening.” 

Søren Kim Larsen
Indehaver, OrangeFitness

“Efter et mislykket forsøg med et stort bureau henvendte vi os til Mette. Her fik vi ikke alene en ny hjemmeside som var lysår bedre, men også hurtig og engageret super service men een dedikeret Mette på opgaven. Vi er SÅ glade for den nye hjemmeside. Det bedste vi har gjort for vort firma.”

websdesigner

Klar til at gå i gang – eller i tvivl om noget?

Er du i tvivl om, hvorvidt jeg kan hjælpe med dine Elementor-udfordringer? Vil du gerne have undervisning i Elementor? Eller har du brug for hjælp til udvikling og rettelse? På 30 minutter finder vi ud af, hvordan du kommer videre.

Vil du være en af de første der får besked, når mit nye online kursus lander?

Kom på ventelisten og få early bird adgang med -20% oveni hatten 🥳

Jeg lover dig, at kurset er fyldt med masser af nyttig viden om præcis hvordan du optimerer din hjemmeside til at sælge mere

Skal vi tage en uforpligtende snak om webdesign, branding og dit projekt?

Book et uforpligtende online møde og lad os tale om hvor du er i dag, og hvor du gerne vil hen – så kan du også mærke efter om jeg er det rette match for dig og din virksomhed.