Personlig og visuel branding for dig, der vil være en top-of-mind relation hos dine drømmekunder.

Du ved, dine kunder vælger dig på baggrund af både dine faglige kompetencer og din personlighed. Men hvordan brander du dig selv, så du ikke forsvinder i mængden? Det handler om at gøre et indtryk, der bliver husket, så potentielle kunder vælger dig, fordi de ved, du leverer gode resultater og den bedste service.

Med strategisk branding kan du positionere dig som go-to personen i din branche.

Dit brand er din identitet. En sum af værdier, som er funderet i din DNA, og din unikke historie. Historien, som differentierer dig, og fremkalder følelsen af relation hos dine kunder, når de tænker på dig og din virksomhed.

”Jamen jeg har jo markedets bedste produkter og service,” tænker du måske. Det er godt – men det er ikke nok. Hvis du vil være top-of-mind hos dine drømmekunder, og go-to personen i din branche, så må du positionere dig, og det gør du gennem strategisk branding.

Et strategisk og stærkt brand skaber du ved at knytte associationer, oplevelser, følelser og symboler til din person og din virksomhed. Alt sammen med en rød tråd, så alle dine finger- og fodaftryk er genkendelige på tværs og både fysiske og digitale touchpoints.

Prøv at teste kraften bag et stærkt brand. Tænk på Coca Colas røde logo eller Danske Banks blå farve. Kan du mærke, hvor spontant du reagerer med de følelser og tanker, der repræsenterer din opfattelse af de to brands?

Til dig, der stadig synes, at branding kan føles lidt abstrakt.

Allerførst vil jeg sige: Hvis det føles akavet at tænke på begrebet branding i relation til dig selv og din virksomhed, så er du ikke alene. Vi lever i et ”du-skal-ikke-tro-du-er-noget-land”, men alle er noget. Også dig og din virksomhed. Siden jeg i 2013 sprang jeg ud som soloselvstændig, har jeg fået testet en masse af både på mig selv og for mine kunder. Jeg ved, hvor svært det kan være at skille sig ud. Ikke mindst i den digitale verden, hvor kampen om opmærksomhed er hård, og hvor man bliver valgt til eller fra på et splitsekund.

Du er nødt til at være skarp. Knivskarp. På hvem du er, hvem dine drømmekunder er og ikke mindst, hvad din USP er.

Jeg har gennem årene hjulpet mange virksomheder på deres rejse ved at formulere en brandingstrategi, definere deres USP, udvikle en visuel rød tråd og eksekvere via online tilstedeværelse de steder og tidspunkter, hvor mulighederne for at komme i kontakt med drømmekunderne er bedst.

Brandstrategi
Med en målrettet indsats kan du skille dig positivt ud, så du bliver valgt. Det kræver først og fremmest en strategi for, hvordan din personlighed, og dine værdier, bliver tydeliggjort i din kommunikation. Dernæst kræver det dygtig eksekvering og en tone-of voice, der understøtter dit brand.

Føler du, at du drukner i kampen om drømmekundernes opmærksomhed? Så er det på tide, at du tager din virksomhed med på en unik vækstrejse mod et stærkt brand, en succesfuld forretning og glade kunder.

Visuel branding
Mens brandstrategien er det, der skaber relationen til din drømmekunde, så er den visuelle branding det, der skaber din genkendelighed. Mennesker er visuelle, og med en visuel rød tråd på tværs af både fysiske og digitale touchpoints understøtter du din profil og position.

Virkemidlerne i visuel branding er alt lige fra farver og former til fonte og fotos. Valgt med udgangspunkt i dit brand og kendskab til dine drømmekunder, som skal blive tiltrukket af æstetikken, udtrykket, stemningen og formidlingen i din visuelle tilstedeværelse på alle typer platforme.

Jeg samler på glade kunder.

Og har kun 5-stjernede anmeldelser på Trustpilot, Facebook og Google

Maja Vesti
Indehaver, VESTIhairstudio

“Kan kun anbefale Mette! Jeg som frisør er ret afhængig af “at være med på moden” og derfor en af grundene til jeg valgte Mette! Hun ved hvad der rør sig, har god smag og sans for deltaljer! Og vigtigst af alt: man kan mærke det ikke “bare er et stykke arbejde” men rendyrket passion!” 

Anne Lyhne Bessman
Indehaver, GrønHund

“Kæmpe anbefaling herfra!!!
Vi er så glade for at have valgt Mette og føler hun er en del af teamet. Hun har både hjulpet os med opsætningen af vores webshop og designet vores logo og vare labels. Top professionel og dygtig. Lytter til vores ønsker, men kommer også selv med gode indspark. Hurtig og super service minded betjening.” 

Nicki Munch Nørtoft
Indehaver, KroneHuse Aps

“Mette har gjort et rigtig godt stykke arbejde med vores hjemmeside og vi er så tilfredse med resultatet! Vi mærker allerede nu en forbedring i antallet af kundehenvendelser. Vi kan kun anbefale Mette og hendes arbejde, hvis du overvejer at få lavet din hjemmeside.”

Er du klar til at kickstarte rejsen mod næste niveau for din virksomhed og dit brand?

Lad os tage en snak

Nysgerrig på brandstrategi med jordforbindelse, din egen tone-of-voice og udbyttet af en stærk visuel identitet? Få mere at vide på en halv time, hvor du samtidig kan mærke efter, om jeg er det rette match for dig og din virksomhed.

Strategi og planlægning

Hvor er du i dag? Hvor vil du gerne hen? Og hvad kan du forvente at få ud af det? Vi lægger en strategi, og formulerer en plan, for udvikling af din virksomhed og dit brand.

Mærk forskellen

Med en defineret identitet, kan du skille dig ud for de rette mennesker. Du ved præcis, hvad dine unikke værdier er, og hvordan du skal kommunikere dem, samt på hvilke platforme for at komme i kontakt med dine drømmekunder.

Start-up brand

Engangsbetaling på 4.500,- ex. moms
Eller 1.125,- ex. moms pr. måned i 4 måneder

+ Brand workbook
+ 30 min. online designmøde
+ Primær logo design
+ Op til 2 korrekturrunder af logo design
+ Logo leveres i sort, hvid + brand farve
+ Logo leveres i png, jpg og vektor format
+ Leveres i kvadratisk format til SoMe

Brand visuals

Engangsbetaling på 12.000,- ex. moms
Eller 3.000,- ex. moms pr. måned i 4 måneder

+ Brand workbook
+ 30 min. online designmøde
+ Primær logo design
+ Sekundær logo design
+ Op til 3 korrekturrunder af logo design
+ Brand illustrationer
+ Brand manual/visuel identitet
+ Logoer leveres i sort, hvid + brand farve
+ Logoer leveres i png, jpg og vektor format
+ Leveres i kvadratisk format til SoMe
+ Brand manual leveres i pdf format

All-in Brand

Engangsbetaling på 19.000,- ex. moms
Eller 4.750,- ex. moms pr. måned i 4 måneder

+ Brand workbook
+ 3 x 1 times online strategi- og designmøde
+ Sparring på hjemmeside og Instagram
+ Primær logo design
+ Sekundær logo design
+ Op til 3 korrekturrunder af logo design
+ Brand illustrationer
+ Brand manual/visuel identitet
+ Logoer leveres i sort, hvid + brand farve
+ Logoer leveres i png, jpg og vektor format
+ Leveres i kvadratisk format til SoMe
+ Brand manual leveres i pdf format

websdesigner

Skal vi tage en snak?

Bliv klogere på dine muligheder med strategisk og visuel branding og i forhold til, om du føler, jeg er det rigtige match for dig.

Vil du være en af de første der får besked, når mit nye online kursus lander?

Kom på ventelisten og få early bird adgang med -20% oveni hatten 🥳

Jeg lover dig, at kurset er fyldt med masser af nyttig viden om præcis hvordan du optimerer din hjemmeside til at sælge mere

Skal vi tage en uforpligtende snak om webdesign, branding og dit projekt?

Book et uforpligtende online møde og lad os tale om hvor du er i dag, og hvor du gerne vil hen – så kan du også mærke efter om jeg er det rette match for dig og din virksomhed.