Sælg mere på din hjemmeside

Lær hvordan du opbygger din hjemmeside, så du ikke misser salg og kundehenvendelser

I dette onlinekursus får du opskriften på, hvordan du opsætter din hjemmeside, så du ikke misser salg og kundehenvendelser – du får også adgang til min simple trin-for-trin guide, som viser dig nøjagtigt hvad du skal skrive og hvor dine tekster skal placeres.

Er du frustreret, fordi du ikke ved hvad du skal skrive på din hjemmeside, hvordan layoutet skal bygges op og hvor hvilke elementer skal placeres?

Og har du svært ved at gennemskue præcis hvordan du formidler udbyttet, af lige netop det du kan, på en måde, som får dine besøgende til at trykke på din call-to-action knap? 

Du har måske installeret et fancy template, fulgt din bedste overbevisning eller også har du bare overladt det hele til tilfældigheder eller gætterier.

Hvis det lyder bekendt, så går du med al sandsynlighed glip af salg og kundehenvendelser.

Men, fortvivl ikke!

Med dette onlinekursus får du adgang til min simple trin-for-trin guide, som viser dig nøjagtigt hvordan du salgsoptimerer din hjemmeside!

Når du er færdig med dette kursus, ved du præcis:

Hvordan layoutet skal opbygges
Du lærer præcis hvilke elementer din hjemmeside skal indeholde og hvor de skal placeres for, at motivere dine besøgende til at købe.

Hvad du skal skrive
Det er slut med at gætte - lær hvad du skal skrive, hvor lange dine tekster skal være, i hvilken rækkefølge de skal komme og hvordan du laver effektive call-to-actions.

De vigtigste do's and don'ts
Ved du hvad de vigtigste do's and don'ts er, når du skal konvertere besøgende til kunder? Jeg gennemgår alle de vigtige punkter i kurset.

For kun 989 kr. får du livstidsadgang til

3 moduler med videoundervisning

I alt 65 minutter med videoundervisning fordelt på 3 moduler, herunder også gennemgang af et eksempel.

Simpel trin-for-trin guide

Du får adgang til min simple, men yderst effektive, trin-for-trin guide, som du let kan følge

6 siders workbook

Som er lige til at udfylde, så du bliver laserskarp på hvordan du kommunikerer og sælger til din målgruppe

Play Video

Hvem vil få mest ud af dette kursus?

Kurset er for dig, der enten er vidensformidler, selvstændig i servicebranchen, community-skaber, eller dig, der vil lære at opbygge effektive salgssider. Det kan være at du arbejder som konsulent, rådgiver, coach, terapeut, freelancer, behandler eller lignende. Det kan dog også bruges af dig der sælger andre former for services eller produkter.

Kurset lærer dig nøjagtigt hvordan du opbygger en effektiv salgsside, som f.eks. din forside og dine landingpages for dine ydelser. Du lærer præcis hvad din hjemmeside skal indeholde, hvor hvilke elementer skal placeres og hvad du skal skrive.
Du lærer ikke hvordan du (rent teknisk) sætter det op.

"Hvis jeg kunne give 6 stjerner, havde hun fået det. Fantastisk arbejde, meget dygtig webdesigner."
- Camilla Dannevig
5/5

adgang med det samme

For kun 989 kr. får du livstidsadgang til kurset og alt det medfølgende materiale.

Faktureringsoplysninger

Din ordre

Vare Subtotal
Optimer din hjemmeside til at sælge mere  × 1 791,20 kr.
Subtotal 791,20 kr.
Moms 197,80 kr.
Total 989,00 kr.
  • Sorry, it seems that there are no available payment methods for your state. Please contact us if you require assistance or wish to make alternate arrangements.

Dine personlige data vil blive anvendt til at gennemføre din bestilling, understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Efter 10 år med webdesign, branding og salg online ved jeg hvad der virker - og den viden har jeg samlet sammen og puttet ind i en simpel og effektiv trin-for-trin guide

I de sidste mange år har jeg hjulpet iværksættere, soloselvstændige og virksomhedsejere med, at vækste deres virksomhed fra scratch til flere ansatte, gennem målrettet webdesign og branding.

Jeg har gået vejen flere gange – jeg ved hvad der virker og hvad der ikke gør. Den viden har jeg jeg omsat til en effektive trin-for-trin guide, som viser dig nøjagtigt hvordan du opbygger din hjemmeside, så besøgende motiveres til at trykke på din call-to-action knap.

Min tilgang bygger på at, holde det så simpelt og lige til som muligt. Derfor er guiden meget enkel at følge – også for dig der ikke har nogen stor baggrundsviden, når det kommer til design, copywriting og salgspsykologi.

Nicki Nørtoft
Indehaver, KroneHuse

“Vi mærker allerede nu en forbedring i antallet af kundehenvendelser. Vi kan kun anbefale Mette og hendes arbejde.”

Gustav S. Riisager
Multimediedesigner

“Hun er vildt dygtig. De varmeste anbefalinger herfra.”

Ofte stillede spørgsmål

Har du spørgsmål, så kontakt mig endelig på 60194054 eller hej@mettegier.dk

Ja, så snart betalingen er gennemført får du direkte livstidsadgang til alt materialet.

JA! Kurset er lige til at følge og implementere. Du får præcise anvisninger, for hvordan du skal bygge din hjemmeside op og de er lige til at følge.

Nej, kurset viser dig hvordan designet og layoutet skal bygges op, men altså ikke hvordan du rent teknisk opsætter det inde i WordPress, Wix eller andre hjemmesidesystemer.

Vil du være en af de første der får besked, når mit nye online kursus lander?

Kom på ventelisten og få early bird adgang med -20% oveni hatten 🥳

Jeg lover dig, at kurset er fyldt med masser af nyttig viden om præcis hvordan du optimerer din hjemmeside til at sælge mere

Skal vi tage en uforpligtende snak om webdesign, branding og dit projekt?

Book et uforpligtende online møde og lad os tale om hvor du er i dag, og hvor du gerne vil hen – så kan du også mærke efter om jeg er det rette match for dig og din virksomhed.