Ekstra features.

Har du brug for ekstra features på din hjemmeside eller webshop? Få dem koblet på med det samme, eller senere hen, når behovet opstår. Har du brug for features, som ikke vises herunder – så tag endelig fat i mig alligevel, jeg kan næsten altid trylle den løsning frem, som du drømmer om. 

Indholdselementer.

Flere indholdssider

800 pr. stk.
Har du brug for flere indholdssider end der er med i den valgte pakke? Du kan altid tilføje flere efter eget ønske.

Fotos

1.200 kr.
Har du ikke nogle billeder der kan bruges på hjemmesiden, så lad mig finde dem for dig. Resultatet er en række professionelle billeder, som matcher dit brands identitet og bidrager til den røde tråd på sitet.

Branding shoot

Fra 7.000 kr.
Få taget branding billeder eller video til din hjemmeside. De kan være af dig, dit team, en behandling, kontoret eller andet. Jeg samarbejder med flere profesionelle branding-fotografer, som jeg gerne sætter dig i kontakt med.

Tekstforfatning

Fra 1 kr. pr. ord
Præsenter dit budskab på bedste vis, med knivskarpe tekster, som skaber salg. Teksterne forfattes af min copywriter, som udarbejder teksterne med fokus på din målgruppe og dit brand.

Instagram feed

800 kr.
Få implementeret dit Instagram feed direkte på din hjemmeside. Feedet opdateres automatisk og giver dine besøgende mulighed for, at se likes/kommentarer og klikke sig videre ind på din profil.

Blog, Nyhedere eller artikler

3.500 kr.
Få koblet et blog-modul på din hjemmeside eller webshop. Med få klik kan du oprette og dele nye indlæg, artikler eller nyheder.

Flere sprog

Fra 3.000 kr.
Få vist indholdet på din hjemmeside på flere forskellige sprog. Du kan enten lade pluginnet oversætte for dig, bruge dine egne oversættelser og ellers sætter jeg dig gerne i kontakt med en oversætter i mit netværk.

Quiz/test

Fra 5.000 kr.
Vil du give potentielle kunder mulighed for, at teste hvilket forløb/kursus/produkt eller andet, der er det bedste match for dem? Med quiz/test funktionen, kan du præcis det.

Webshop udvidelser.

Design selv-produkter

Fra 2.500 kr.
Giv dine kunder mulighed for, at designe og sammensætte deres egne produkter - lad dem tilføje deres egen unikke tekst, farver, samt til- og fravælge elementer.

Favoritliste

800 kr.
Lad dine kunder tilføje deres favorit-produkter til en favoritliste med kun et klik. Listen kan let deles med deres netværk.

Preorder

3.500 kr.
Giv dine kunder mulighed for, at bestille produkter før de er på lager med en preorder-funktion.

Abonnementer

Fra 5.500 kr.
Sælg abonnementer på enten fysiske eller digitale produkter direkte fra din hjemmeside. Træk pengene automatisk hver dag, uge, måned eller hvornår du ønsker.

Online kurser

Fra 7.000 kr.
Sælg dine onlinekurser direkte fra din egen hjemmeside, med modulopdeling, video/tekst - og andre undervisningsformer, kundelogin, materiale-download og alle de andre kendte onlinekursus funktioner.

Design af ordre e-mails

3.000 kr.
Få skræddersyet dine ordre e-mails så de matcher dit brand og din visuelle identitet. 

Produktfilter

3.500 kr.
Få et produktfilter, som giver dine kunder mulighed for at filtrere produkter, ud fra dine ønskede parametre - f.eks. farve, størrelse, sæson, anledning, brands og meget mere.

Produktoprettelse

60 kr. pr. produkt.
Lad mig om at oprette produkterne i din webshop.

Quick view

5.000 kr.
Med Quick view funktionen giver du dine kunder mulighed for, at købe produkterne direkte fra produktoversigten.

Unikke check ud felter

2.000 kr.
Få et produktfilter, som giver dine kunder mulighed for at filtrere produkter, ud fra dine ønskede parametre - f.eks. farve, størrelse, sæson, anledning, brands og meget mere.

Shipmondo fragtmodul

Fra 1.000 kr.
Gør det enkelt at sende pakker og udskrive pakkelabels med en Shipmondos fragtmodul. Jeg opsætter de ønskede forsendelsesmetoder- og skabeloner, så alt er køreklar..

Pensopay betalingsløsning

1.000 kr.
Tag let imod betalingsmetoder som kreditkort, MobilePay og Applepay på din webshop. Jeg hjælper dig med integrationen, så alt er køreklar.

Gavekort

4.500 kr.
Øg salget i din shop ved at lade dine kunder købe gavekort på et valgfrit beløb. Gavekortet sendes direkte, som print-selv og kan indløses i din shop.

Størrelsesguide

1.500 kr.
Få opsat en størrelsesguide, som kan tilgås direkte fra produkterne på din webshop

Flere valutaer

Fra 4.000 kr.
Sælger du til flere lande, kan det være en fordel af vise priserne så de stemmer overens med den besøgendes valuta. 

Trustpilot

1.000 kr.
Vil du øge troværdigheden til dit brand og din webshop? Få flere anmeldelser på Trustpilot, med automatiske e-mails, som sendes ud til kunder efter gennemført køb.

Indblik og synlighed.

Google Analytics

1.200 kr.
Integration til Google Analytics - se nøgletal direte i WordPress, når du logger ind.

Nyhedsbrev integration

2.000 kr.
Giv dine kunder mulighed for, at tilmelde sig dit nyhedsbrev direkte fra din hjemmeside, via footeren eller som en del af checkud. 

Mailchimp template

2.000 kr.
Få skræddersyet et nyhedsbrev template i Mailchimp, som du kan når du skal udsende nyhedsbrev. Designet udarbejdes med udgangspunkt på din brandidentitet.

Grundlæggende SEO

Fra 3.000 kr.
Få lavet det grundlæggende SEO på din hjemmeside. Dette inkluderer  opsætning af Yoast, meta tekster, Schema pro og ALT-tekster på billeder.

Vil du være en af de første der får besked, når mit nye online kursus lander?

Kom på ventelisten og få early bird adgang med -20% oveni hatten 🥳

Jeg lover dig, at kurset er fyldt med masser af nyttig viden om præcis hvordan du optimerer din hjemmeside til at sælge mere

Skal vi tage en uforpligtende snak om webdesign, branding og dit projekt?

Book et uforpligtende online møde og lad os tale om hvor du er i dag, og hvor du gerne vil hen – så kan du også mærke efter om jeg er det rette match for dig og din virksomhed.